Započeo je plesati u Torinu (Italija) flamenco i jazz, a svoje obrazovanje za klasični balet započeo je u BTT (Balletto Teatro di Torino). Nastavio je svoje plesno školovanje u Madridu, Španjolska  (Escuela de danza „Victor Ullate”) i u Stuttgartu, Njemačka („John Cranko” Staatliche Ballettakademie). Diplomirao je u Baselu u Švicarskoj, u Ballettschule Theater Basel 2011. godine.

Bio je član baletne kompanije Theater Ulm i član Mainfranken Theater Wuerzburg u Njemačkoj.  U 2012. godini pridužio se baletu HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci.

U svojoj karijeri plesao je u mnogim predstavama poznatih koreografa: Victor Ullate, George Iancu, Richard Wherlock, Youri Vamos, Roberto Scafati, Diego Ciavatti, Hugo Viera, Dinko Bogdanić, Ronald Savković, Patrick Delcroix, Leo Mujić, Maša Kolar, Staša Zurovac.

Dobitnik je međunarodne nagrade  – posebna nagrada na koreografskom natjecanju „Tanz Olymp” u Berlinu 2015. godine u koreografiji Balazsa Baranyaia. Nagradu publike u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci za najboljeg baletana osvojio je u sezoni 2015/2016.