OSIGURAJTE NA VRIJEME SVOJE ULAZNICE ZA “ORAŠARA” I NOVOGODIŠNJI KONCERT

17. studenoga 2020.

Počela je prodaja ulaznica za predstave u prosincu.

Očekuje vas riječka premijera predstave Talijanske drame “Adriatico” autora i redatelja Siniše Novkovića 7. prosinca. Predstava je nastala u suradnji s Gradskim kazalištem mladih Split te već je oduševila splitsku publiku na premijeri u listopadu. Izvodit će se uz titlove na hrvatskom jeziku, ali inačica ove predstave na hrvatskom jeziku “Adriatiko” premijerno će biti izvedena 19. prosinca.

Na programu su i brojni zvučni naslovi poput premijere Boccacciovog “Decamerona / Dekamerona” u režiji i adaptaciji Luciana Delprata 4. prosinca, a reprizne izvedbe predstave su 5., 8., 9. i 10. prosinca. Izvedbe predstave “Kralj Edip” istog redatelja je 11. i 12. prosinca. Balet “Orašar” bez kojeg je teško zamisliti Adventsko vrijeme koji vas očekuje 16., 18., 19., 21. i 22. prosinca.

Tradicionalni bogati koncertni program ima čak pet Novogodišnjih gala koncerata za odrasle 23., 27., 28., 29. i 30. prosinca te dva gala koncerta za djecu 24. i 31. prosinca. Osim toga, komorni koncert Papandopulo kvarteta na programu je 6. prosinca.

Požurite po svoje ulaznice!

 

Generalni pokrovitelj Riječkog simfonijskog orkestra

 Sponzor Talijanske drame