POGODNOSTI PRETPLATE

1. Pretplatom osiguravate mjesto prema vlastitom izboru za predstave koje želite gledati tijekom sljedeće kazališne sezone (za navedene predstave na sceni HKD-a na Sušaku dobivate gratis/zamjensku ulaznicu u parteru, koja je svim pretplatnicima na isti način uračunata u cijenu pretplate bez obzira na kategoriju mjesta koju odaberete na velikoj sceni HNK).

2. Kao pretplatnici uživate popuste od 10 -50 % te izbjegavate moguće naknadno povećanje cijena u sezoni.

3. Kupovinom dvije i više različitih pretplata ostvarujete dodatnu pogodnost/popust + 20% na pretplatu s nižim iznosom.

4. Umirovljenici i studenti imaju pravo na dodatni popust od 20 % na odabrani pretplatnički ciklus. (točka 3. Pogodnosti pretplate se u ovom slučaju izuzima).

5. Pravo na besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) propuštenu predstavu.

6. Pretplatnici koji prelaze iz jedne pretplate u drugu,imaju pravo prvenstava rezervacije pretplate,nakon što stari pretplatnici u toj pretplati (ne)potvrde svoja mjesta.

7. Svi pretplatnici uživaju popust od 20% na redovne cijene ulaznica prilikom kupovine ulaznica za predstave u produkciji HNK Ivana pl. Zajca u slobodnoj prodaji (osim predstava na dan premijere, Novogodišnjih koncerata, gala programa i gostovanja). Za gostovanja i posebna kazališna događanja na kojima će biti odobren popust pretplatnicima, posebno ćemo vas obavijestiti.

8. Mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) i karticama te plaćanje u ratama (American Express, Zagreačka banka – Maestro).

9. Mjesečne programe predstava šaljemo na vašu e-mail adresu, a ukoliko želite primati programe putem pošte,iznos pretplate bit će uvećan za troškove poštarine.

10. Za ostvarivanje popusta na pretplatu, molimo vas ponesite sa sobom potrebne dokumente kao dokaz.

11.  Ako uočite grešku ili ne dobijete obavijest na kućnu adresu / e-mail, molimo vas kontaktirajte nas na broj: 337-114 ili 355-924.

Kazalište zadržava pravo izmjene programa. O svim promjenama programa pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

KUPOVINOM DVIJU PRETPLATA PO IZBORU -IZMEĐU KONCERTNE, GALA I PREMIJERNE GLAZBENE – NA POKLON DOBIVATE KOMORNE KONCERTE U ZAJCU!