POGODNOSTI PRETPLATE

1. Pretplatom osiguravate mjesto prema vlastitom izboru za predstave koje želite gledati tijekom sljedeće kazališne sezone (za navedene predstave na sceni HKD-a na Sušaku ili maloj sceni HNK dobivate gratis ulaznicu u parteru ili gledalištu na sceni, koja je svim pretplatnicima na isti način uračunata u cijenu pretplate bez obzira na kategoriju mjesta koju odaberete na velikoj sceni HNK).

2. Kao pretplatnici uživate popuste od 10 -50 % te izbjegavate moguće naknadno povećanje cijena u sezoni.

3. Kupovinom dvije i više različitih pretplata, ostvarujete dodatnu pogodnost/popust + 20% (osim premijernih i koncertnih pretplatničkih ciklusa).

4. Umirovljenici i studenti imaju pravo na dodatni popust do 50 % na odabrani pretplatnički ciklus, a kod premijernih pretplata popust iznosi do 30% (točka 3. Pogodnosti pretplate se u ovom slučaju izuzima).

5. Pravo na besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) propuštenu predstavu.

6. Pretplatnici koji prelaze iz jedne pretplate u drugu, imaju pravo prvenstava rezervacije pretplate, nakon što stari pretplatnici u toj pretplati (ne)potvrde svoja mjesta.

7. Svi pretplatnici uživaju popust od 20% na redovne cijene ulaznica prilikom kupovine ulaznica za predstave u produkciji HNK Ivana pl. Zajca u slobodnoj prodaji (osim predstava na dan premijere, Novogodišnjih koncerata i gostovanja). Za gostovanja i posebna kazališna događanja na kojima će biti odobren popust pretplatnicima, posebno ćemo vas obavijestiti.

8. Mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) i karticama.

9. Mjesečne programe predstava šaljemo na vašu e-mail adresu, a ukoliko želite primati programe putem pošte, iznos pretplate bit će uvećan za troškove poštarine.

Kazalište zadržava pravo izmjene programa. O svim promjenama programa pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

KP 1 + KP 2 = ALL INCLUSIVE
KONCERTNA PRETPLATA!
Kupovinom obje koncertne pretplate, ostvarujete dodatni popust od 10% i na poklon dobivate pretplatnički ciklus
KOMORNIH KONCERATA!