POGODNOSTI PRETPLATE

1. Pretplatom osiguravate mjesto prema vlastitom izboru za predstave koje želite gledati tijekom sljedeće kazališne sezone (za navedene predstave na sceni HKD-a na Sušaku dobivate gratis/zamjensku ulaznicu u parteru, koja je svim pretplatnicima na isti način uračunata u cijenu pretplate bez obzira na kategoriju mjesta koju odaberete na velikoj sceni HNK).

2. Kao pretplatnici uživate popuste od 10 -50 % te izbjegavate moguće naknadno povećanje cijena u sezoni.

3. Kupovinom dvije i više različitih pretplata ostvarujete dodatnu pogodnost/popust + 20% na pretplatu s nižim iznosom.

4. Umirovljenici i studenti imaju pravo na dodatni popust od 20 % na odabrani pretplatnički ciklus. (točka 3. Pogodnosti pretplate se u ovom slučaju izuzima).

5. Pravo na besplatnu ulaznicu za (prethodno odgođenu) propuštenu predstavu.

6. Pretplatnici koji prelaze iz jedne pretplate u drugu,imaju pravo prvenstava rezervacije pretplate,nakon što stari pretplatnici u toj pretplati (ne)potvrde svoja mjesta.

7. Svi pretplatnici uživaju popust od 20% na redovne cijene ulaznica prilikom kupovine ulaznica za predstave u produkciji HNK Ivana pl. Zajca u slobodnoj prodaji (osim predstava na dan premijere, Novogodišnjih koncerata, gala programa i gostovanja). Za gostovanja i posebna kazališna događanja na kojima će biti odobren popust pretplatnicima, posebno ćemo vas obavijestiti.

8. Mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) i karticama.

9. Mjesečne programe predstava šaljemo na vašu e-mail adresu, a ukoliko želite primati programe putem pošte,iznos pretplate bit će uvećan za troškove poštarine.

Kazalište zadržava pravo izmjene programa. O svim promjenama programa pravovremeno ćemo vas obavijestiti.

KUPOVINOM DVIJU PRETPLATA PO IZBORU -IZMEĐU KONCERTNE, GALA I PREMIJERNE GLAZBENE – NA POKLON DOBIVATE KOMORNE KONCERTE U ZAJCU!