Sara Lovrić Caparin

U ovoj sezoni

(Šibenik 1981.) završila je školu likovnih umjetnosti u Splitu, smjer kiparstvo. Potom upisuje Umjetničku akademiju, kiparski odsjek, gdje diplomira 2004. u klasi prof. Kažimira Hraste. Stručno se usavršavala 2007. u Poljskoj sudjelujući u pripremama i izvedbama predstava u nekoliko poznatih lutkarskih kazališta.
Od 2003. započinje suradnju sa Šibenskim kazalištem na predstavi Svrakine priče – kraljevska zima za koju je kreirala i izradila lutke. Kao kostimografkinja surađuje u realizaciji predstavama; Neš’ ti biža (2005.), Djevojčici sa žigicama (2007.) i Gle kako dan lijepo počinje (2008). Godine 2010. kao autorica lutaka surađuje sa Zagrebačkim kazalištem lutaka u predstavi Osvajanje kazališta Dubravka Jelačića Bužimskog i redatelja Zorana Mužića.
Od veljače 2008. stalno je zaposlena u HNK u Šibeniku kao kostimografkinja i stručna suradnica za likovno-scensku djelatnost te sudjeluje u većini produkcijama šibenskog kazališta kao autorica kostimografije (Fantazija, Škrtičina, Buratino, Medij, Kontrakcije, Push up, Glorija, 7. kontinent…).
Bavi se i likovno-grafičkim oblikovanjem propagandnih materijala Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku i Međunarodnog dječjeg festivala. Postavila je šest samostalnih i pet grupnih izložaba. Članica je Hrvatskog udruženja likovnih umjetnika (HULU), Split.