Upisi pretplata

Krenuli upisi pretplata. Niste sigurni koju odabrati? Poslušajte što kažu vjerni pretplatnici

3. rujna 2024.

Gužvovito je danas na kazališnoj blagajni. Zašto? Jer su upravo počeli upisi pretplata za novu sezonu 2024./2025. pod motom „Doviđenja. Dobrodošli!“.

„Imamo Popularnu pretplatu i DI adulti. Popularnu pretplatu zato što su programi petkom i subotom, uzeli smo je prvi put još dok smo bili zaposleni i tijekom tjedna nismo stizali, a DI adulti jer volimo predstave Talijanske drame. Pretplatnici smo već oko 30 godina. Jako volimo i mjuzikle, a sad imamo i obnovu “Sunseta Boulevarda” u pretplati“, kazao je za dvoje naš dugogodišnji pretplatnik Mauro Sterpin.

Pretplatnica Ana Kovačić odabrala je Vikend pretplatu iz vrlo jednostavnog razloga – preko tjedna ni ona ni suprug ne stignu zbog posla: „Sigurni smo da ćemo vikendom imati vremena. Ovo je treća godina da upisujem pretplatu. Prije sam uvijek ulaznice uzimala preko škole, inače radim u školi. I onda me je prijateljica, koja ima pretplatu, nagovorila pa sam i ja uzela. I jako mi je drago zbog toga jer sam pogledala predstave na koje se vjerojatno ne bi sjetila doći. Jedna od tih je “Henrik IV.”, dandanas sam njome oduševljena. A sad već nekako refleksno produžujem svoju pretplatu“.

Na blagajni se danas našla i ljubiteljica koncerata, pretplatnica Zorina Pinoza-Kukurin koja je s nama podijelila da je kao i svake godine upisala Koncertnu pretplatu: „Zanimaju me koncerti. Slabije čujem i dramske predstave ne mogu čuti dovoljno dobro, ali pratim sve koncerte. Čak i one koji su izvan pretplate. Pretplatnica sam ciklusa KP od samog početka, otkad se pojavila ova pretplata, negdje od 80-ih godina sam vaša vjerna pretplatnica“.

Gospodin Davor Vukobrat već godinama ima čak četiri pretplate: „imam Dramsku, Koncertnu, Glazbenu i DI, pretplatu Talijanske drame“, rekao je te dodao: „Prije sam dolazio sa suprugom, koje nažalost više nema, pa sad idem sam. Jako volim kazalište“.

Neki poput naše pretplatnice Nadje Matejčić i njezine prijateljice vole odlaziti na glazbene premijere i koncerte: „Uzele smo Glazbenu premijernu i Koncertnu pretplate. Dugogodišnja sam pretplatnica. Sviđa mi se posebna svečana atmosfera na premijerama, poseban je doživljaj vidjeti predstavu na njezinoj prvoj izvedbi“.

Osim navedenih, u pretplatničkim ciklusima su i dvije Građanske pretplate, Studentska pretplata te, novost ove sezone, inkluzivna pretplata prilagođena osobama s invaliditetom. Sve naslove i pretplatničke cikluse pogledajte na poveznici. U sezoni „Doviđenja. Dobrodošli!“ pronaći ćete pretplatnički program za svačiji ukus. Pretplatite se na novu kazališnu sezonu i uživajte u vrhunskim izvedbama uz popuste i brojne druge pogodnosti!

Radno vrijeme blagajne tijekom rujna je ponedjeljak-petak od 9 do 19 sati, subotom od 9 do 13 sati i sat vremena prije početka predstava. A od listopada uobičajeno: radnim danom od 8 do 14 sati, a subotom od 9 do 13 i sat vremena prije početka predstava. Upisi za prošlosezonske pretplatnike traju do 13. rujna, a za nove pretplatnike od 14. do 25. rujna. Studentice i studenti mogu se pretplatiti od 1. do 11. listopada (prošlosezonski) te od 12. do 25. listopada (novi pretplatnici).

Veselimo se vašem dolasku u „Zajc“!

Foto & Video galerija
 
Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra
Generalni pokrovitelj Baleta
Partner mediatico / Medijski pokrovitelj