Sopran.

Rođena u Rijeci, 1982.godine. Završava osnovnu i srednju školu na dva smjera: solo pjevanje i flautu. Nakon završene srednje škole upisuje Muzičku Akademiju u Zagrebu gdje diplomira solo pjevanje 2006.godine.

Ostvarila je niz zapaženih uloga kao što su, između ostalih Desdemona („Otello” Verdi), Julija („Romeo i Julija”, Gounod), Madama Butterfly (Puccini), Gospođica Jessel („Okretaj zavrtnja”, Britten), Tatiana („Evgenij Onjegin”, Čajkovski), Micaëla („Carmen”, Bizet), Kleopatra („Julije Cezar u Egiptu”, Händel), Mimì („La bohème”, Puccini), Sophie („Werther”, Massenet), Alice („Falstaff” Verdi), Jelena („Nikola Šubić Zrinjski”, Zajc – operu je za svjetsko tržište snimila njemačka izdavačka kuća CPO).

Ulogu Tatiane pjevala je i u Krakowu, kao partnerica Mariusza Kwieciena, jednog od vodećih baritona današnjice, koji je nastupio u ulozi Onjegina.

Zagrebačkoj publici predstavila se kao Desdemona i doživjela ogroman uspjeh.

Iza nje je i niz iznimnih koncertnih nastupa.

Nagradu hrvatskog glumišta za najbolje ostvarenu žensku opernu ulogu dobila je 2015. godine za ulogu Gospođice Jessel u operi „Okretaj zavrtnja” Benjamina Brittena. Dobitnica je Nagrade publike HNK Ivana pl. Zajca „Štefanija Lenković“ za najbolju žensku opernu ulogu sezone 2015./16. za ulogu Kleopatre u Händelovoj operi „Julije Cezar u Egiptu”, te sezone 16./17. za ulogu Desdemone u Verdijevu „Otellu”.