Započeo je plesati učeći plesati flamenco i jazz dance. Obrazovanje za klasični balet započeo je u Balletto Teatro di Torino, a nastavio u Escuela de danza Victor Ullate u Madridu te u „John Cranko” Staatliche Ballettakademie u Stuttgartu. Diplomirao je na švicarskoj Ballettschule Theater Basel 2011. godine u klasi prof. Rafaela Avnikjana, Duncana Rownesa i Amande Bennett. Usavršavao se na brojnim seminarima i masterclassevima po pozivu, poput „William Forsythe Improvisation Technologies” pod vodstvom Ane Cataline Roman, Laure Graham i Olega Klymyukova, te David Dawson Masterclass u Berlinu.

Djelovao je u njemačkim baletnim kompanijama Theater Ulm i Mainfranken Theater Wuerzburg, a od 2012. godine član je Baleta Hrvatsko narodnog kazališta u Rijeci. U dosadašnjoj karijeri izvodio je djela koreografa kao što su: Victor Ullate, George Iancu, Richard Wherlock, Youri Vamos, Roberto Scafati, Diego Ciavatti, Hugo Viera, Dinko Bogdanić, Ronald Savković, Patrick Delcroix, Leo Mujić, Maša Kolar, Staša Zurovac, Mauro Bigonzetti, Gina Patterson, Giuseppe Spota, Giovanni Di Palma, Martin Chaix, Mauro de Candia i dr.

Dobitnik je međunarodne nagrade – posebne nagrade na koreografskom natjecanju „Tanz Olymp” u Berlinu 2015. godine za sudjelovanje u koreografiji Balazsa Baranyaia „LML“. U Rijeci je osvojio je i nagradu publike „Joža Komljenović“ za najbolje ostvarenu mušku ulogu Escamilla u baletu „Carmen“ Ronalda Savkovića u sezoni 2014./15. Od lipnja 2020. djeluje kao baletni majstor kompanije.