OBAVIJEST ZA MEDIJE

14. rujna 2016.

Premijeru predstave „MAJSTOR I MARGARITA“ M. Bulgakova u režiji Selme Spahić i u produkciji Hrvatske drame HNK Ivana pl. Zajca koja će održati u petak, 16. rujna  2016.  s početkom u 19.30 sati nije moguće snimati niti fotografirati. Razlog je u „komornom“ mjestu izvođenja predstave gdje se i publika nalazi na pozornici, a zbog „kružnog“ razmještaja gledališta nismo u mogućnosti osigurati mjesta s kojih bi se moglo snimati.

Stoga, snimateljske ekipe stoga mogu doći na generalnu probu predstave u četvrtak, 15. rujna 2016. u 19.30 sati u HNK Ivana pl. Zajca (doći na službeni, bočni ulaz), kada će biti omogućeno snimanje 10-tak minuta predstave.

Podsjećamo, dozvoljeno je fotografirati i snimati dolazak gostiju te gledalište pred početak premijerne izvedbe te goste na kasnijem domjenku, na kojem se mogu snimati izjave.

Isto tako, fotografi tiskanih medija i web portala kao i TV snimatelji bit će pušteni u gledalište po završetku premijerne predstave kada će moći snimati glumačku i autorsku ekipu za vrijeme poklona.

Tiskanim medijima i web portalima bit će dostavljene službene fotografije predstave.

Ljubazno molim da se potvrdi dolazak na e-mail: propaganda@hnk-zajc.hr ili na broj telefona 051/355 915.

PROPAGANDA

HNK Ivana pl. Zajca Rijeka