POZIV NA KONFERENCIJU ZA NOVINARE

1. listopada 2015.

POZIV NA KONFERENCIJU ZA NOVINARE

u povodu GALA KONCERTA PROSLAVE 130. OBLJETNICE OTVORENJA RIJEČKE KAZALIŠNE ZGRADE 3.10.

te

NAJAVE NOVIH PROJEKATA KOJI OTVARAJU BUDUĆNOST RIJEČKE OPERE

POSEBAN GOST: OPERNA ZVIJEZDA CARLO COLOMBARA

 

Konferencija za novinare održat će se u petak,  2. listopada 2015. godine s početkom u 12.00 sati u foyeru  HNK Ivana pl. Zajca.

Na konferenciji će uz ravnatelja Opere i umjetničkog voditelja Festivala 130 Marina Blaževića sudjelovati maestro Ville Matvejeff te posebni gosti koncerta, međunarodna operna zvijezda i nositelj glavnih uloga u Scali i Metu, bas Carlo Colombara te primadona Ljubljanske opere i proslavljena hrvatska sopranistica Vlatka Oršanić. Riječki arhitekt Idis Turato tom će prigodom predstaviti projekt nove akustičke školjke. Nove stranice budućnosti riječke Opere otvorit ćemo najavom diskografskih projekata za međunarodne izdavače u kojima će, uz brojne druge soliste, sudjelovati i Carlo Colombara.

Nakon ove, u 13.00 sati, također u kazališnom foyeru, bit će upriličena i konferencija za novinare Talijanske drame povodom otvorenja sezone 2015/2016. izvedbom predstave „Zoran e il cane di porcellana / Zoran i pas od porculana“, predstavljanja programa, novih suradnika i ideja.

U očekivanju Vašeg dolaska, srdačno Vas pozdravljamo.

Propaganda

HNK Ivana pl. Zajca  Rijeka