Nakon završene Škole za klasični balet u Zagrebu, nastavlja s obrazovanjem na Akademiji ruskog baleta „A. J. Vaganova” u Sankt Peterburgu.

Od 2004. do 2014. pleše u Baletu HNK u Zagrebu, a od 2016. članica je baletnog ansambla HNK Ivana pl. Zajca. Tijekom institucionalnog angažmana radila je s mnogim koreografima: Edwardom Clugom, Leom Mujićem, Vascom Wellenkampom, Derekom Deanom, Vladimirom Dereviankom, Nachom Duatom, Hansom van Manenom, Hugom Vierom, Milkom Šparemblekom, Dinkom Bogdanićem, Pascalom Touzeauom i mnogim drugima. Plesačica je i u produkcijama nezavisne hrvatske plesne scene, u koreografijama „Memory of Water” i „Merry Christmas for Naughty Kids” Maše Kolar.
Više puta bila je nominirana za Nagradu hrvatskog glumišta za najbolju izvođačicu u predstavama „Razloga 4” Edwarda Cluga, „Fado” Huga Viere, „Tišina mog šuma” Lea Mujića.

Od 2009. počinje kreirati i vlastite koreografije, najprije u sklopu projekta Koreolab, „Ženski dodir” te „Requiem” zagrebačkog HNK, a zatim je asistirala na predstavi „Zabranjeno“ Benjamínu Duránu u Gradskom kazalištu u Mainzu. Koreografkinja je „One Crazy Night” za baletnu večer „Ženski rukopis”,projekt HNKu Zagrebu