“ALFA ROMEO JANKOVITS” PONOVNO NA POZORNICI!

25. svibnja 2021.

“…vjerovali su u novi vijek,
u novi vijek,
brzi,
buntovan,
smion.
Ljepota brzine,
skraćivanje udaljenosti,
ostvarenje sna.”

Predstava o slavnome riječkom automobilu Alfa Jankovits i talentiranoj braći Jankovits koji su ga stvorili ponovno je na našoj pozornici 1. i 2. lipnja s početkom u 19,30 sati!

Projekt Talijanske drame „Alfa Romeo Jankovits“ Laure Marchig na dan svoje premijere u ožujku okupio je ljubiteljice i ljubitelje automobila Alfa Romeo i njihove automobile na trgu ispred našega Kazališta. A ovaj dojam podijelio je s nama jedan od članova Alfa Romeo kluba Hrvatska odmah nakon pogledane predstave:
„Super! Cijelo vrijeme držali su me napetim. Predstava je baš odlična, pa moglo se to zaključiti i po dugotrajnom aplauzu. Mislim da bi netko trebao razmisliti o snimanju filma, jer priča ima sve elemente za to. Sve činjenice oko razvoja automobila dvojice braće su donesene upečatljivo, zanimljivo. Neke stvari definitivno nisam znao što se tiče konstrukcije, kao ni podatke da je Ginov sin to sve znao i prikupio. Predstava je prva liga.”

Ljubiteljice i ljubitelji automobila, svi koje zanima riječka povijest, obožavateljice i obožavatelji kazališta, ne propustite ovu predstavu! Ulaznice su već u prodaji!

Medijski pokrovitelj / Partner mediatico