BALETNO-PLESNI STUDIO KRENUO S UPISIMA U NOVU SEZONU!

26. rujna 2022.

Krenuli su upisi u baletno-plesni studio našega Riječkog kazališta mladih “Kamov”! A nastavljamo i s baletnom početnicom za mlade i odrasle! Voditelji baletnog studija su iskusni baletni pedagozi Irina Köteles i Andrei Köteles, a tijekom godine ćemo održati i niz dodatnih masterclassova!

Naš baletno-plesni studio prošle je godine pokrenuo baletnu početnicu (15+) namijenjenu mladima I odraslima – početnicima bez prethodnog plesnog iskustva, rekreativcima koji žele doživjeti svoje prvo „baletno iskustvo” u sigurnom okruženju punom podrške! Program je osmišljen tako da se polaznike polako i metodično uvede u osnove klasičnog baleta.

Već nakon probnog sata polaznici napuštaju sve predrasude koje su imali: svatko se amaterski može baviti baletom i u tome uživati, osvijestiti svoje tijelo i podići samopouzdanje, a kontinuiranim radom i trudom, mogu se savladati osnove baleta bez obzira na godine i kondiciju!

Osim sudjelovanja u redovnim baletnim radionicama, svi će polaznici imati priliku pratiti i sve predstave našega baletnog ansambla.

Prijave traju do 10. listopada!

UPISNICA: www.rkm-kamov.com
KONTAKT: kamov@hnk-zajc.hr
Više informacija i na broju 099 702 23 61