BOŽIĆ JE VESELIJI UZ RIJEČKI BALET I NESTAŠNU DJECU!

4. prosinca 2017.

Plesnu predstavu za sve generacije „Veseli Božić nestašne djece” Zajc Dance Laba u sklopu programa Riječko kazalište mladih „Kamov” koreografirala je Maša Kolar, a premijerno će plesati članovi Baleta HNK Ivana pl. Zajca u subotu 9. prosinca 2017. u 19.30 sati u  HKD-u na Sušaku.

Božić, Božić, Božić, konzumerizam, zarada, kič, svuda blagdansko ludilo, a djeca žele biti i ostati – djeca, i to nestašna!  Izokrenute vrijednosti, otuđenost, jurnjava, neumjerenost, gužve u trgovinama – na što se to obiteljski blagdan sveo?! Ksenija Duran Krutova, Maria del Mar Hernandez, Nika Lilek (u alternaciji s Kyoko Fukai), Laura Orlić, Michele Pastorini i Tea Rušin pokazat će vam kako se energično i plesno izvući iz tih kaotičnih blagdanskih situacija.

Plesnu predstavu je koreografirala Maša Kolar na glazbu Jina Takemota i Ala Hirta. Kostimografiju i rekvizitu osmislila je Petra Dančević Pavičić, a za riječku premijeru adaptirala Aleksandra Ana Buković. Svjetlo je oblikovao Nuno Salsinha, a adaptirao Dalibor Fugošić.
Predstava traje oko 40 minuta, izvodi se bez pauze.

Reprize predstave su 11. i 12.  prosinca u 12.00 i 19.30 sati, 16. i 23. prosinca u 12.00 sati.

Foto & Video galerija