Glavni je timpanist Riječkoga simfonijskog orkestra. Surađivao je s najvažnijim talijanskim i međunarodnim orkestrima i kazalištima, uključujući R.A.I. simfonijski orkestar, Teatro „La Fenice“ u Veneciji, Teatro Lirico-Cagliari, Teatro „Carlo Felice“ u Genovi, Teatro „San Carlo“ u Napulju, Arena u Veroni, Teatro dell’Opera u Rimu, Haydnov orkestar u Bolzanu, Toskanski orkestar, Simfonijski orkestar Sanrema, Pomeriggi Musicali u Milanu i Shenzhen simfonijski orkestar.

Surađivao je s brojnim poznatim dirigentima, kao što su W. Chung, J. Tate, A. Nanut, K. Penderecki, J. VaIchua, R. Barshai, J. Semkow, E. lmbal, S. Mintz, O. M. WeIber, G. Ferro, G. Kuhn, K. Yamada, E. Oue, M. Tabachnik, J. Webb i D. Rustioni.

Svirao je u prestižnim kazalištima i kazališnim dvoranama, među kojima su Carnegie Hall, Filharmonija u Parizu, Wiener Musikverein, Orijentalni umjetnički centar Šangaj – Peking, Cadogan Hall u Londonu, Kimmel Center u Philadephiji, Hall of Nations u Washingtonu, München Gasteig, Tonhalle-Orchester Zürich.

U 2008. godini snimio je za Naxos Casellov Koncert za gudače, klavir, timpane i udaraljke, op. 69. s Rimskim simfonijskim orkestrom, kao solist na timpanima i udaraljkama.

Od listopada 2004. do srpnja 2014. bio je timpanist Rimskog simfonijskog orkestra, a od siječnja 2016. održava stručne tečajeve na Konzervatoriju „Benedetto Marcello“ u Veneciji.