Oblikovatelj svjetla. Član je strukovne udruge ULUPUH.

Kazališni rad započinje 1993.godine kao koordinator tehnike u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Kroz suradnju s mnogim istaknutim umjetnicima oblikovao je svjetlo za stotinjak dramskih, baletnih, plesnih, opernih predstava kao i koncerata, mjuzikla, izložbi i ostalog. Od 2015.g je zaposlen u HNK Ivan Pl. Zajc kao voditelj scenske tehnike. Za istu je kazališnu kuću oblikovao svjetlo u nekoliko desetaka predstava.

Osim oblikovanjem svjetla bavi se i tehničkom organizacijom festivala pa je tako višegodišnji tehnički direktor „Međunarodnog festivala malih scena“ u Rijeci, te tehnički voditelj na međunarodnom festivalu komornoga teatra „Zlatni Lav“ u Umagu.

Dobitnik je međunarodnih nagrada;

Nagradu “Ardalion” dodijeljenu autorskom timu za scenski dizajn predstave “Životinjska farma” HNK Ivana Pl. Zajca na 20. JPF festivalu u Užicama,

S ostalim autorima predstave “Aleksandra Zec” HKD Teatra iz Rijeke; nagradu za najbolju predstavu na ZAPLET 06 festivalu u Banja Luci te Grand prix na 48. BITEF festivalu.

Nagradu “Veljko Maričić” za najbolje oblikovanje svjetla na 22. Međunarodnom Festivalu Malih Scena za predstavu “Aleksandra Zec”.