Upisao je Akademiju Dramske Umjetnosti u Zagrebu 2002.godine. Nakon što je apsolvirao istu, vrlo brzo postao je član glumačkog ansambla Teatra &TD u Zagrebu gdje je dosad ostvario velik broj zapaženih uloga u mnogim predstavama. Radio je s mnogim poznatim kazališnim redateljima poput: Renata Carola Gatica, Oliver Frljić, Miran Kurspahić, Branko Brezovec, Borut Šeparović, Saša Anočić, Mario Kovač, Zlatko Burić Kićo te mnogi drugi. Glumio za kazalište Kufer, Kazalište Kerempuh, Ludens Teatar i Dubrovačkim ljetnim igrama.

Osim toga, ostvario je i tri zapažene uloge u predstavama za djecu: “Blizanke” Olivera Frljića (Nagrada hrvatskog glumišta za najbolju mušku ulogu u dječjoj predstavi), “Mala djeca veliki ljudi” Renate Carole Gatice (Nagrada za najbolji ansambl na Festivalu glumca) Kazalište Dubrava te “Pipi duga čarapa” Renate Carole Gatice, Gradsko kazalište Trešnja.

Osim uloga u kazalištu, Krivačić je ostvario nekoliko uloga na filmu, te mnogim serijama. Sinkronizirao je više animiranih filmova za televiziju i kina.

Voditelj je dječje emisije “Tv vrtić” na HRT, od 2010. godine.