Mezzosopran (Rijeka,1995) studentica je četvrte godine solo pjevanja na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi prof. Martine Gojčete Silić i studentica Pravnog fakulteta u Rijeci. Glazbeno školovanje započinje s 12 godina u Glazbenoj školi Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci u klasi profesorice Ingrid Haller gdje je maturirala završnim koncertom u foyeru kazališta Ivana pl. Zajca.
Najzapaženiji nastupi: HNK Zagreb uloga Dorabelle u operi Cosi fan tutte; HNK Ivan pl. Zajca, uloga Clotilde u operi Norma, uloga Berte u operi Seviljski brijač, te uloga Medeje u modernoj operi ReCallas Medea; uloga Mercedes u operi Carmen u pulskoj Areni s ansamblom riječke Opere na festivalu Ljetne klasike. Svoj prvi profesionalni debut ostvaruje u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci s ulogom Giovanne u operi Rigoletto. U KD Lisinski nastupa solistički u projektima akademije, gdje se posebno izdvajaju projekti American Medely i oratorij Mors et vita i Beethovenova 9.simfonija. Osim opernih uloga nastupa i na koncertnoj pozornici i gradi oratorijski repertoar od Pergolesija do Rossinija.
Uspjesi na natjecanjima: 1. nagrade na regionalnom i državnom natjecanjima HDGPP-a 2017. i 2019., na Međunarodnom natjecanju Lav Mirski 2018. te specijalna nagrada na natjecanju Mikulaš Schneider-Trnavsky u Slovačkoj 2019.
Višestruka je dobitnica rektorove nagrade Zagrebačkog sveučilišta i stipendistica Rotary kluba.
Surađuje s prof. Gerhardom Zellerom i prof. Annemarie Zeller, prof. Dunjom Vejzović, prof. Tomislavom Mužekom, mo. Mladenom Tarbukom, mo.Robertom Homenom, mo. Yordanom Kamdzalovom, mo. Carlom Unander-Scharinom, mo.Tomislavom Fačinijem, red. Dorom Ruždjak Podolski, red. Marinom Blaževićem, red. Mathiasom Behrendsom.