Pijanist, skladatelj, aranžer i producent, rođen u Zagrebu.

Tijekom godina niže mnoge uspjehe na koncertima, festivalima i natjecanjima u zemlji i inozemstvu, te nakon Muzičke akademije u Zagrebu završava aranžiranje i orkestraciju na Berklee College of Music.

Istovremeno razvija intuiciju i sluh za popularnu glazbu te se susreće s formom mjuzikla, u kojem nalazi inspiraciju za spoj naizgled različitih svjetova koji ga oduvijek oduševljavaju: ozbiljne klasične, jazz i suvremene glazbe. Na poziciji je glazbenog ravnatelja mjuzikla Footloose (BGlad produkcija) od 2012. godine, nakon čega surađuje sa Sethom Weinsteinom na mjuziklu Crna Kuća gdje potpisuje orkestraciju. 2016. godine započinje suradnju s Mirom Gavranom i Tončijem Huljićem na mjuziklu Pacijenti na kojem također potpisuje aranžmane i orkestraciju, te radi kao glazbeni ravnatelj i dirigent. U istom svojstvu radi i na mjuziklima Les Miserables, Cabaret Mire Ungara i Žuta Minuta. Između ostalog je i autor pojedine glazbe za emisije Ples sa zvijezdama, RTL Zvijezde i autor glazbe za predstavu Na kavici u podne teatra Gavran. U HNK Ivana pl. Zajca Rijeka postavlja mjuzikl Poljubi me, Kato / Baciami, Cate koji je pod njegovim glazbenim ravnanjem.

Kao producent, izvođač i aranžer surađuje s renomiranim glazbenicima i orkestrima širom Hrvatske među kojima su Zagrebačka filharmonija, Simfonijski orkestar i Jazz orkestar Hrvatske radiotelevizije, Zagrebački solisti i mnogi drugi.