Mezzosopran, rođena je u Zadru. Od 2006. godine članica je Opere HNK Ivana pl. Zajca. Debitirala je iste godine ulogom Abre u operi „Judita“ F. Paraća. Ostvarila je niz zapaženih uloga, kao Lola u operi „Cavalleria rusticana“ P. Mascagnija, Simonetta u operi „Casanova u Istri“ A. Kabilja, Flora u operi „La Traviata“ G. Verdija, uslijedila je uloga Ije u koralnoj operi „Okovani Galileo“ M. Nećaka, uloga Farinellia u baletu „Barok balet”, uloga grofa Orlovskog u opereti „Šišmiš“ J. Straussa. U listopadu 2019. godine nastupila je, uz izvrsne kritike, u ulozi Suzuki u operi „Madama Butterfly “ G. Puccinija u HNK Ivana pl. Zajca.

Nastupila je kao solistica u izvedbi „Stabat mater“ G. B.Pergolesija, „Gloria“ i „Magnificat“ A. Vivaldija, te u Requiemu W. A.Mozarta u crkvi La Madeleine, Pariz. Koncertno nastupa u cijeloj Hrvatskoj.

Srednjoškolsko obrazovanje je stekla u Općoj gimnaziji „Juraj Baraković”, a paralelno je pohađala srednju glazbenu školu „Blagoje Bersa” – teoretski smjer i solo pjevanje. Upisuje Umjetničku akademiju u Splitu, smjer Glazbena kultura i solo pjevanje u srednjoj glazbenoj školi „Josip Hatze”. Diplomirala je solo pjevanje na Muzičkoj akademiji Sveučilišta u Zagrebu, područni odsjek Rijeka u klasi prof. Zdenke Žabčić – Hesky.

Usavršavala se kod prof. Annemarie Zeller i Gerhard Zeller s Hochschule und Darstellende Kunst Graz i u klasi prof. Zdenke Žabčić – Hesky.