Rođena je u Zagrebu. Diplomirala je violinu (2017. g.) u klasi prof. Leonida Sorokowa na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Usavršavala se na Hochschule „Franz Liszt“ u Weimaru u klasi prof. Friedemanna Eichhorna, gdje je magistrirala i upisala koncertantni smjer 2020. godine. Završila je postdiplomski studij na Mozarteumu u Salzburgu u klasi profesora Lavarda Skou Larsena 2021. Za vrijeme studija u Salzburgu baroknu violinu učila je kod prof. Hiroa Kurosakija. Violinu je započela učiti na GU Elly Bašić u dobi od četiri godine u klasi prof. Helene Žubrinić. U klasi prof. Marine Sorokowe na Hochschule u Beču pohađala je pripremni razred za nadarenu djecu. Usavršavala se na majstorskim tečajevima kod prof. Leonida Sorokowa, Volodje Balžalorskog, Marka Žepića, Violete Smailović – Huart, Yove Yordanove, Evgenije Epstein, Friedemanna Eichhorna, te Benjamina Schmidta.

Dobitnica je mnogih glazbenih nagrada i priznanja, među kojima se kao posljednje ističu: Nagrada Ferdo Livadić na Samoborskim glazbenim večerima, kao i nagrada za najbolju izvedbu hrvatskog autora Berislava Šipuša, Nagrada Darko Lukić 2018. g., 4. nagrada na Internacionalnom violinističkom natjecanju „Vaclav Huml“ 2017., nagrada HDS-a Stjepan Šulek za izvedbu skladbe na violini C. Saint Saënsa: Uvod i rondo capriccioso uz simfonijski orkestar Sondershausena, 2017. g., Rektorova nagrada za izvedbu violinskog koncerta u D-duru P. I. Čajkovskog sa Zagrebačkom filharmonijom 2017. g., nagrada HGM-a Ivo Vuljević za najboljeg mladog glazbenika 2016. godine, 1. nagrada na Hrvatskom natjecanju glazbenih umjetnika Papandopulo i posebna nagrada za izvedbu djela B. Papandopula (2016. g.), 1. nagrada na 3. International Danube Instrumental Competition u okviru 10. internacionalnog Donau-festa na natjecanju sveučilišnih predstavnika podunavskih zemalja u Ulmu u Njemačkoj (2016.), Dekanova nagrada za 2016. g., 1. nagrada na Međunarodnom natjecanju Bistrički zvukolik i nagrada apsolutnog pobjednika 2015.g., pobjeda u finalu Hrvatskog izbora mladih glazbenika za natjecanje Eurovizije te predstavljanje Hrvatske 2012. u Beču. Dobitnica je mnogih prvih državnih nagrada HDGPP-a u kategoriji solo violine i u komornim ansamblima, te nekoliko Oskara znanja Agencije za odgoj i obrazovanje. Kao solistica nastupala je uz Zagrebačku filharmoniju, Simfonijski orkestar HRT-a, Simfonijski orkestar Muzičke akademije, Dubrovački simfonijski orkestar, Hrvatski komorni orkestar, Simfonijski orkestar Hradec Kralove u Češkoj, Jena Philharmonie, Simfonijski orkestar Sondershausena u Njemačkoj i komorni orkestar Slovenske filharmonije.

Mnoge nastupe ostvarila je kao članica Hrvatskog baroknog ansambla kao i članica Acoustic project strings ansambla. Članica je komornih ansambala Metamorphosen Berlin i Splendor baroque ansambla, s kojima je nastupala na koncertima i festivalima u dvoranama kao što su Elbphilharmonie Hamburg te Berlinska filharmonija. Kao članica Oberton string okteta svirala je na koncertnim turnejama u Austriji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini. U duu s Katarinom Krpan snimila je nekoliko nosača zvuka, s kojima je bila nominirana za nagradu Porin. Kao nastavnica violine i komornih sastava radila je na GU Elly Bašić u 2021./2022. školskoj godini.