Rođena je 1982. godine u Rijeci gdje završava srednju glazbenu školu Ivan Matetić Ronjgov (smjer solo pjevanje) te Prvu Hrvatsku Sušačku gimnaziju
Diplomirala solo pjevanje (honours diploma) na Konzervatoriju za Muziku i Dramu DIT u Dublinu u Irskoj 2008. godine, u klasi profesorice Mary Brennan i korepetitorice Mairead Hurley.
Od 2006. do 2010. članica je zbora Opere Ireland u Dublinu. Nakon diplome započinje suradnju sa Slovačkom vokalnom pedagoginjom Evom Blahovom s kojom i danas surađuje.
Godine 2012. položila je audiciju za Belvedere natjecanje u Beču, nakon kojeg dobiva stipendiju za intenzivni Operni program Internationale OpernWerkstatt u Švicarskoj. Godine 2013. pridružuje se Europa Choir Academy u projektu „Dream of Gerontius” (Bremen/Njemačka). Godine 2016. bila je polufinalistica Međunarodnog natjecanja „Zinka Kunc” u Rijeci.
Sudjelovala je na masterclassevima brojnih poznatih opernih pjevača i vokalnih pedagoga kao što su: Mirella Freni, Laurence Cummings, Dennis O’Neill, Ann Murray, Dunja Vejzović, Renata Pokupič, Eva Blahova…
Od 2015. do danas članica je opernog zbora HNK Ivana pl. Zajca gdje je pjevala uloge u operama: „Ero s onoga svijeta”, „Pčelica Maja” (Slavuj i Proljeće), Don Giovanni (Zerlina), „Šišmiš” (Ida), „Didona i Eneja” (Belinda i Prva Vještica). U kazališnoj sezoni 2018/2019 pjevat će Barbarinu u „Le nozze di Figaro” (Mozart) te Četvrtu Damu u operi „Elektra” (Strauss).