Od 2018. godine prvi je udaraljkaš Riječkog simfonijskog orkestra. Svoj je glazbeni put započeo na klaviru i udaraljkama. Od devete godine uključen je u razne glazbene ansamble, od tradicionalne španjolske glazbe do puhačkih orkestara i rock sastava, između ostalog. Studirao je klasične udaraljke u Pamploni u Španjolskoj na Konzervatoriju za glazbu „Pablo Saraste“. Tamo je u udaraljkaškom duetu s kolegom Marcom Perezom pobijedio na Natjecanju komorne glazbe. Nakon dvije godine studija, primljen je na prestižno Sveučilište za glazbu „Franz Liszt“ u Weimaru u Njemačkoj. Istovremeno, uspješno je položio audiciju za više orkestara, od kojih se izdvaja Staatskapelle Weimar koji ima povijest od 450 godina postojanja, kao jedan od najstarijih na svijetu, a kojim su ravnali Bach, Liszt i R. Strauss, te Zapadno-istočni divan orkestar kojim su dirigirali Daniel Barenboim i s kojim su nastupili solisti kao Marta Argerich, Anne-Sophie Mutter, YoYo Ma, kao i sam Daniel Barenboim.

U godini 2021. pozvan je kao suradnik mladim orkestrima u Santanderu, Soriji u Španjolskoj, a i dalje često svira s orkestrima u Španjolskoj, Njemačkoj i sa Zapadno-istočnim divan orkestrom.

Zanimaju ga i druge glazbene discipline kao što su skladanje, aranžiranje, suvremena glazba, improvizacija i etno/tradicionalne udaraljke.