COVID SAFE 1,2,3: GLEDAJTE PREDSTAVE JOŠ SIGURNIJI!

28. lipnja 2021.

Draga publiko,

zbog još veće sigurnosti uveli smo mogućnost kupnje COVID SAFE 1,2,3 ulaznica za određene naslove. Prva predstava na kojoj je omogućeno ekstra sigurno gledanje je izvedba “Čeličnih magnolija” Roberta Harlinga u režiji Renate Carole Gatice 3. srpnja s početkom u 20 sati i to po vrlo popularnoj cijeni od 35 kuna!

Što znači COVID SAFE 1,2,3?

U gledalištu će biti publika koja ima EU digitalnu COVID potvrdu, tj. cijepljeni su protiv bolesti COVID-19, imaju negativni test ili potvrdu o preboljenju.

Na ulazu u Kazalište uz ulaznicu trebat će predočiti jednu od tri potvrde:

  1. Potvrda o cijepljenju

EU digitalnu COVID potvrdu o cijepljenju mogu dobiti osobe cijepljene s obje doze cjepiva protiv bolesti COVID-19 (Pfizer, Moderna, AstraZeneca). Potvrda će im biti valjana 210 dana od dana cijepljenja drugom dozom.

Osobe koje su cijepljene cjepivom koje se prima u jednoj dozi (Janssen). Potvrdu mogu zatražiti 22. dan od primitka doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 210 dana od dana cijepljenja.

Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (Pfizer, Moderna) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 42 dana od dana primitka cjepiva.

Osobe cijepljene prvom dozom cjepiva koje se prima u dvije doze (AstraZeneca) mogu zatražiti potvrdu 22. dan od primitka prve doze cjepiva. Potvrda će im biti valjana 84 dana od dana primitka cjepiva.

  1. Potvrda o testiranju

EU digitalnu COVID potvrdu o testiranju može zatražiti osoba koja ima negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa. Negativan nalaz brzog antigenskog testa ne smije biti stariji od 48 sati od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 48 sati od uzimanja uzorka. Negativan nalaz PCR testa ne smije biti stariji od 72 sata od trenutka uzimanja brisa, a potvrda se izdaje na razdoblje od 72 sata od uzimanja uzorka.

  1. Potvrda o preboljenju

EU digitalnu COVID potvrdu o preboljenju može zatražiti osoba koja je preboljela bolest COVID-19 i to 11. dan od datuma prvog pozitivnog PCR testa. Potvrda je valjana 180 dana od datuma prvog pozitivnog PCR testa.

 

PRODUKCIJA U SURADNJI S CONCORD THEATRICALS Ltd. U IME SAMUEL FRENCH Ltd. www.concordtheatricals.co.uk

Foto: Karlo Čargonja