DOGOVORENI UČENIČKI POSJETI GALERIJI „ZAJC“. DOGOVORITE I VI DOLAZAK SVOJE GRUPE

22. ožujka 2022.

Galeriju „Zajc“ posjetili su i naši stalni suradnici, djelatnice i djelatnici škola i dječjih vrtića, njih gotovo četrdeset. Postav jedinstvene kazališne galerije otkrio im je mnoge zanimljivosti iz prošlosti i sadašnjosti Kazališta te brojne tajne kazališne magije što su utkane u postav. Prolazeći stubištem, malom scenom „Zajčić“, Šumom Striborovom i ostalim magičnim prostorima, mnogi od njih nisu mogli odoljeti ne isprobati koji od šešira ili barem na nekoliko trenutaka sjesti na kraljevsko prijestolje.

Ako je njihovo oduševljenje bilo toliko, nije teško zamisliti koliko će biti oduševljene grupe malih i onih većih polaznica i polaznika njihovih odgojno-obrazovnih ustanova. Jer ovaj susret nije bio slučajan, na njemu su s ravnateljicama i ravnateljima, nastavnicima i nastavnicama te odgojiteljicama dogovoreni organizirani posjeti učenika i to vrlo skoro.

Organizirane učeničke posjete interaktivnoj, edukativnoj i zabavnoj Kazališnoj galeriji „Zajc“ možete dogovoriti na: telefon 051/355-924 i mail tamara.sanko.ajdini@hnk-zajc.hr.

Foto & Video galerija