DRAGI NOVI PRETPLATNICI, ZA VAS ČUVAMO NAJBOLJA MJESTA U GLEDALIŠTU RIJEČKOG KAZALIŠTA!

26. rujna 2017.

Dragi novi pretplatnici, pozivamo vas da pogledate bogat i raznovrstan izbor pretplatničkih ciklusa i odaberete svoj program pretplate! Upis pretplate produžujemo do 7. listopada 2017. zbog velikog interesa i ružnog vremena!

Osim stalnog mjesta u gledalištu prema vlastitom izboru, pretplata osigurava popuste do 50%  uz mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) te karticama. Kupnjom dvije i više različitih pretplata ostvaruje se dodatna pogodnost/popust +20% na pretplatu s nižim iznosom, a svi pretplatnici uživaju popust od 20 % na redovne cijene ulaznica za programe u produkciji riječkog HNK (osim premijernih izvedbi, novogodišnjih koncerata i gala programa).

Podsjećamo na važne prednosti pretplate:

  1. kupnjom pretplate ŠTEDITE! Pretplata je najbolji način da dobijete najviše, a platite manje;
  2. prvi odabirete NAJBOLJA MJESTA U GLEDALIŠTU za sve što želite pogledati;
  3. dobivate obavijesti i OSTVARUJETE POPUSTE i na neka od ostalih događanja tijekom čitave sezone;
  4. uz određene uvjete, moguće je propuštenu predstavu pogledati u drugom terminu – ako nam na vrijeme javite da ste spriječeni, IZLAZIMO U SUSRET;
  5. KVALITETNO PROVODITE VRIJEME s obitelji i prijateljima;
  6. kada jednom kupite pretplatu – NEMA DODATNIH TROŠKOVA.

Za sva dodatne informacije možete se javiti u ured prodaje (tel: +385(051) 355-917+385(051) 355-924, e-mail: prodaja@hnk-zajc.hr), a pretplatite se na blagajni HNK Ivana pl. Zajca (Verdijeva 5a, Rijeka; tel. 051.337.114, blagajna@hnk-zajc.hr)

Radno vrijeme blagajne u rujnu je radnim danom od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati, dok je  u listopadu od 8 do 14 sati i dva sata prije početka predstave te subotom od 9 do 13 sati.