GENERALNA PROBA: DRAMATIČNE KULISE ZA STRASTVENU “CARMEN”

1. kolovoza 2019.

Upravo je završila generalna proba za veliko finale festivala “Ljetna klasika”, Bizetovu “Carmen”, koja je na rasporedu sutra, 1. kolovoza.

Vrućine prvog dana kolovoza ne mogu nadmašiti uzavrele strasti Carmen i Don Josea. Usijana atmosfera i snažna kemija među solistima, Ivanom Srbljan i Aljažem Farasinom, već su na generalnoj probi očaravali svakoga tko se zatekao u pulskoj Areni. Njihova kemija u kombinaciji s dirigentskim vodstvom karizmatičnog Yordana Kamdzhalova, impresivnim ambijentom i njemu prilagođenom režijom ovaj događaj čine neponovljivim opernim iskustvom.  Kamene tribine pulske Arene sutra postaju seviljskim krajolikom i pravim izazovom za naš zbor Opere, Balet i soliste, koji će pokazati rezultate napornih priprema i dobru kondiciju.

Sutrašnja izvedba “Carmen” posljednja je prilika da doživite ovogodišnje izdanje festivala “Ljetna klasika”, ne dopustite da vam pobjegne! Svoje ulaznice možete osigurati na blagajni HNK Ivana pl. Zajca i online na sustavu Eventim.hr te na prodajnim mjestima u Puli, ispred Arene i na Giardinima.

Foto & Video galerija