IZVEDBA BEETHOVENOVE DEVETE ZBOG NAJAVE LOŠEG VREMENA ODGOĐENA ZA UTORAK, 30. SRPNJA

27. srpnja 2019.

Za večeras najavljena, izvedba Beethovenove Devete simfonije u sklopu festivala „Ljetna klasika“ u Areni u Puli, odgađa se zbog najave lošeg vremena.

Zbog iznimno vrijednih instrumenata i tehničke opreme, riječki HNK Ivana pl. Zajca nije mogao riskirati izvedbu u terminu kada je najavljena mogućnost grmljavinskog nevremena te je ova odluka na žalost bila neizbježna.

Ali imamo i sjajnu vijest: Beethovenova Deveta bit će izvedena u novom terminu: u utorak, 30. srpnja 2019, a mjesto i vrijeme ostaju isti, u 21.30 sati u pulskoj Areni.

Posjetiteljima koji su kupili ulaznice, a ne odgovara im novi termin, bit će osigurana mogućnost povrata novca. Uz predočenje ulaznica, povrat će moći ostvariti na prodajnim mjestima na kojima su ulaznice kupljene, počevši od večeras od 19.30 sati do 29.7.2019., a na blagajni HNK Ivana pl. Zajca od ponedjeljka, 29. srpnja, od 9.00 do 15.00 sati. Za povrat ulaznica kupljenih putem sustava Eventim, molimo javite se na info@eventim.hr do 29.7.2019. kako bi poništili ulaznice i izvršili povrat sredstava.

Istodobno obavještavamo sve one koji su kupili autobusne karte za organizirani prijevoz Rijeka-Pula-Rijeka da će autobusi i u utorak voziti prema ranijem rasporedu, dok oni kojima novi termin ne odgovara također mogu ostvariti povrat novca, od ponedjeljka 29. srpnja,  u agenciji Arriva travel – poslovnica Rijeka, Riva 22.

Zahvaljujemo na razumijevanju.