IZVEDBE „ROMEA I JULIJE“ OBOGAĆENE SADRŽAJIMA ZBOG KOJIH ĆETE JOŠ VIŠE ZAVOLJETI OVU OPERNU LJUBAVNU DRAMU

18. siječnja 2019.

Publiku na izvedbama „Romea i Julije“, operne ljubavne drame koju je opjevala kritika i oplakala publika, u četvrtak, petak i subotu, 24, 25. i 26. siječnja očekuju i programi koji će im još više približiti ovu predstavu, dopustiti im da ju vide i prije nego se zastor otvori, da postavljaju pitanja i izraze svoje, kritičko mišljenje o njoj.

Kritički glas u četvrtak, 24. siječnja imat će čak tri čina. U pauzama između činova predstave u foyeru te po njenom završetku u gledalištu, posjetitelji će razgovarati i razmijeniti dojmove s opernim kritičarima Svjetlanom Hribar i Trpimirom Matasovićem te ostalom publikom.

Pripremamo dvije kratke i dinamične runde razgovora u foyeru i potom zaključak u gledalištu.

A pola sata prije početka svih triju izvedbi, u četvrtak, 24.1. i petak 25.1. u 18.30 sati, u subotu 26.1. u 17.30 sati, kreće backstage tour „Romeo i Julija iza scene“. A publiku iza scene vodi redatelj predstave osobno!
Osjetite atmosferu priprema solista, zbora, orkestra i tehnike prije početka velike operne ljubavne priče u Zajcu uz komentare Marina Blaževića!
Prilikom dolaska potrebno je predočiti ulaznicu za predstavu ili pretplatničku iskaznicu te propusnicu koju valja obavezno ranije preuzeti na blagajni Kazališta.
Broj propusnica je ograničen, stoga požurite po svoju!