JOŠ DOBRIH VIJESTI: BROJ PRETPLATNIKA U PORASTU, I VI SE JOŠ STIGNETE PRETPLATITI

31. listopada 2018.

Ukupan broj pretplatnika u “Zajcu” raste već petu sezonu za redom, a ove sezone naročito u pretplatničkim ciklusima Dramska premijerna pretplata i Gostovanja u Zajcu.

Međutim, to još nisu konačni rezultati jer nisu ni zatvorene sve pretplate. Tako se i dalje možete pretplatiti na cikluse Studentska pretplata, Obiteljska pretplata i Komorni koncerti u Zajcu te na ciklus za djecu i mlade Talijanske drame. Na taj ćete način osigurati svoje mjesto u gledalištu uz značajne popuste i druge pogodnosti rezervirane samo za naše pretplatnike. Iako rezultati govore da su mnogi to već prepoznali, ponovit ćemo i ovaj put: riječ je o popustima i za predstave koje nisu uvrštene u pojedini ciklus i, naravno, osigurano stalno mjesto za programe za koje se traži ulaznica više, bez čekanja na blagajni i višekratnih telefonskih provjera je li tko otkazao, jesu li otvorena pomoćna ili stajaća mjesta, kao što je primjerice bilo za izvedbu Requiema.

Niste posve zakasnili ni ukoliko ste zainteresirani za neku od pretplata koje su zatvorene. Dovoljno je javiti se u Službu prodaje na brojeve telefona 355.917, 355.924 i 355.909 ili na prodaja@hnk-zajc.hr