KONCERT ZA VALENTINOVO: BUKET NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH PJESAMA

12. veljače 2019.

Koncert za Valentinovo u Zajcu, u četvrtak 14. veljače s početkom u 19 i 30 sati, bit će bogati buket najprobranijih hitova talijanskih kancona, opernih arija i dueta te ljubavnih evergreena!

Nije rijetkost da je ljubav tema u kazalištu, ali ulaznice za ovaj koncert donose iznenađenja, romantiku i sreću za što će se pobrinuti solisti riječke Opere Vanja Zelčić, Ivana Srbljan, Robert Kolar predvođeni riječkim Romeom – Aljažem Farasinom, uz klavirsku pratnju Igora Vlajnića!

Publika koncerta moći će uživati u legendarnim talijanskim kanconama kao što su „Caruso”, „Granada” i napolitanske pjesme „O sole mio”, „Core ‘ngrato”, „Torna a Surriento”.

Na programu koncerta naći će se i popularne operne arije iz Verdijeva „Rigoletta” „La donna è mobile”, iz Leharove operete Giuditta „Meine Lippen sie küssen so heiß”, zatim dueti iz Bizetove „Carmen”, Verdijeve „Traviate” i iz Mozartovog „Figarovog pira”.
Neće izostati ni popularni ljubavni evergreeni.

Pjesme su to za sva vremena i za sve generacije, a zvijezde riječke Opere uz omiljene ljubavne stihove poznatih pjesama spremaju – show.
Koncert za zaljubljene, ali i za sve one koji su željni iznimnog koncertnog doživljaja!