KRENULA PRODAJA ULAZNICA ZA LJETNU KLASIKU U PULSKOJ ARENI!

13. ožujka 2018.

Od danas 13. ožujka kreće prodaja ulaznica za spektakularnu operu, Verdijevo remek-djelo „Aida” 27. srpnja i slavnu Orffovu kantatu „Carmina Burana” 29. srpnja u Areni u Puli!

U produkciji Opere HNK Ivana pl. Zajca ovoga ljeta doživite dva slavna klasična djela u jednom od najvažnijih spomenika kulture u Hrvatskoj, u jednom od najočuvanijih amfiteatara na svijetu!

Aida je primadona riječke Opere Kristina Kolar, a u ulozi Amneris nacionalna je prvakinja Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu Dubravka Šeparović Mušović, Radames je Fabio Armiliato, Amonasro je Giorgio Surian, dok je Ramfis Carlo Colombara! Riječkom „Aidom” u pulskoj Areni ravnat će proslavljeni maestro Marco Boemi.

Carl Orff uglazbio je srednjovjekovne stihove i stvorio jednu od najpoznatijih kantata 20. stoljeća – monumentalnu „Carminu Buranu” za orkestar, zbor i soliste. Pod ravnanjem maestra Villea Matvejeffa, taj će glazbeni spektakl uveličati svjetska operna super-zvijezda sopranistica Sumi Jo i sjajni solisti riječke Opere Marko Fortunato i Robert Kolar.

Prodaja ulaznica:
www.eventim.hr i prodajna mjesta Eventim partnera
Blagajna HNK Ivana pl. Zajca Rijeka tel. +385 51 337 114, e-mail: blagajna@hnk-zajc.hr

Predbilježbe za organizirani prijevoz autobusom na Verdijevu operu “Aida” 27. srpnja i Orffovu kantatu „Carmina Burana” 29. srpnja u Areni u Puli, primaju se na blagajni Kazališta ili u poslovnici Autotransa d.o.o (Riva 22) te na telefonski broj ureda prodaje 051/355-909.