“LUDA KUĆA” ZA LJUBITELJE KOMEDIJE I SMIJEHA

15. listopada 2020.

Naše Kazalište u suradnji s kazalištem „Luda kuća“ iz Zagreba pokreće novi programski ciklus za sve ljubitelje komedije i smijeha pod nazivom „HA HA HNK! – Hit komedije nedjeljom u Zajcu“.

„Luda kuća“ nezavisno je kazalište čiji su osnivači Rene Bitorajac i Branko Đurić Đuro, a koje je u kratkom periodu postalo konkurentno, priznato i od publike iznimno prihvaćeno, toliko da se za njihove predstave i u Zagrebu i na gostovanjima uvijek traži karta više.

Program u „Zajcu“ otvara predstava „Joj, Hrvati!“ autora i redatelja Ivana Đuričića, hit cabaret o hrvatskoj povijesti i budućnosti, u nedjelju, 18. listopada 2020. s početkom u 19.00 sati. Urnebesni cabaret „Joj, Hrvati!“ prati događaje iz hrvatske prošlosti od stoljeća sedmog do specifične točke u budućnosti, ali obrađene tako da više govore o nama danas nego o samim povijesnim trenucima iz kojih su izvađeni. Igraju Ivan Đuričić, Judita Franković Brdar, Peđa Gvozdić, Tana Mažuranić i Paola Slavica.

U nastavku ciklusa tijekom sljedeća tri mjeseca, Riječka će publika moći vidjeti i druge uspješnice „Lude kuće“ poput „Ništa ljubav, samo seks“, „Potpuni stranci“, „Samo preko njega mrtvog“.

 

Foto & Video galerija