MICHELANGELO: USPJEH NA POČETKU SEZONE!

21. rujna 2018.

Nova sezona uspješno je otvorena premijerom „Michelangela“! Predstava Sebastijana Horvata i Milana Markovića Matthisa po drami „Michelangelo Buonarroti“ Miroslava Krleže, u režiji Sebastijana Horvata, nastala u koprodukciji riječkog „Zajca“ i Dubrovačkih ljetnih igara, tako je nakon publike u Dubrovniku, oduševila i riječku publiku.

Srdačnim i dugotrajnim pljeskom ispraćena je sjajna glumačka ekipa: Rakan Rushaidat, Olivera Baljak, Jelena Lopatić, Tanja Smoje, Marija Tadić, Aleksandar Cvjetković, Edi Ćelić, Dean Krivačić, Jerko Marčić, Jasmin Mekić, Nikola Nedić i Giuseppe Nicodemo, a uz koje su u predstavi sudjelovali i članovi zbora  Opere.

Scenografiju potpisuje Igor Vasiljev, kostimografiju Belinda Radulović, glazbu Karmina Šilec, suradnica za pokret je Ivana Kalc, oblikovatelj svjetla Aleksandar Čavleka oblikovatelj tona Saša Predovan.

Prva repriza na programu je već sutra, 22. rujna u 18 sati, a nakon nje, u 20.30 sati u foyeru, Kritički glas o predstavi Michelangelo. Svakako dođite i razgovarajte s našim gostima Natašom Govedić, Kim Cuculić i Nikolom Petkovićem. Neka se čuje i vaš kritički glas!

Partner predstave:

LIEBHERR- PARTNER PROJEKTA

Foto & Video galerija