NAGRADE PUBLIKE ZA NAJBOLJA UMJETNIČKA OSTVARENJA HNK IVANA PL. ZAJCA U SEZONI 20./21.

9. rujna 2021.

Poštovane gledateljice i gledatelji, draga publiko,

i ove sezone imate mogućnost svojim glasom podržati naše umjetnice i umjetnike za vama omiljenu njihovu kreaciju te odabrati najbolje predstave prošle kazališne sezone.

Osim o najboljim predstavama u cjelini četiriju umjetničkih grana (Hrvatske drame, Talijanske drame, Opere i Baleta), moći ćete odlučiti i o najbolje ostvarenoj ženskoj i muškoj ulozi u programu svakog ansambla te o koncertu sezone. A bit će dodijeljene i Nagrada “Đuro Rošić” za najbolju predstavu u cjelini HNK Ivana pl. Zajca te Nagrada “Sarah Bernhardt” za najbolje ostvarenje gostujućih umjetnica i Nagrada “Enrico Caruso” za najbolje ostvarenje gostujućih umjetnika.

Dodjela Nagrada publike za najbolja umjetnička ostvarenja u HNK Ivana pl. Zajca u sezoni 20./21. održat će se 20. rujna, a do tada ne zaboravite glasati!

Glasati možete zaokruživanjem rednog broja ispred imena i prezimena nominiranog kandidata odnosno naslova predstave. Glasački list nakon preuzimanja možete ispuniti pomoću Alata za označavanje (Ispuni i potpiši -> Dodaj krug) i poslati na e-mail referent.promidzbe@hnk-zajc.hr ili u inbox naše Facebook-stranice ili ispuniti ga u atriju Kazališta u pauzama te prije i nakon predstava te na blagajni Kazališta. Radno vrijeme blagajne je od ponedjeljka do petka 9-19 sati, subotom 9-13 sati i sat vremena prije početka predstava.

Sponzor