NOVA GENERACIJA U PODJELI NEODOLJIVOGA „MALOG PRINCA“

7. prosinca 2022.

Omiljena priča o dječaku zlatne kose s asteroida B612, „Mali princ“ Antoinea de Saint-Exupérya u režiji Renate Carole Gatice od svoje premijere u prosincu 2019. godine jedan je od najtraženijih naslova na našem programu za djecu i odrasle. U predstavi, uz glumice i glumce Hrvatske i Talijanske drame, glume polaznice i polaznici Riječkoga kazališta mladih „Kamov“, što izvedbe svake sezone čini drugačijima jer dolaze nove generacije.

Publika je na sinoćnjoj obnovljenoj verziji „Maloga princa“ ponovno bila oduševljena. A na programu još su dvije izvedbe danas, 7. prosinca, u 12 i 19 sati, te dvije sutra, 8. prosinca, također u 12 i 19 sati. Iako su predstave gotovo rasprodane, ostala je još pokoja ulaznica.

U ovosezonskome „Malom princu“ naslovu ulogu igra izvođač popularnog songa u predstavi, dječak Petar Đula Vrbanić koji je odrastajući s predstavom stigao i do dobi glavnog lika. Uz dosadašnja i nova imena u glumačkoj podjeli „Mali princ” pružit će vam kazališni užitak i neiscrpno inspirativne trenutke. Dođite bez obzira na dob i uživajte!

Foto & Video galerija