NOVA SEZONA U KAMOVU: AUDICIJE U TIJEKU!

23. rujna 2019.

Želiš glumiti? Saznati kakav je osjećaj biti pod svjetlima reflektora? Zanima te kako nastaje kazališna predstava? Želiš naučiti osnove klasičnog baleta? Plesati suvremeni ples?

Riječko kazalište mladih “Kamov”, učilište HNK Ivana pl. Zajca sa svoja dva studija – dramskim i baletno- plesnim, ima odgovore na sve tvoje želje! U dramskom i baletno-plesnom studiju razvija se samopouzdanje i razbija trema. Postaješ slobodniji, upoznaješ nove prijatelje, radit ćeš u grupi, čuti tuđe mišljenje ali i izreći svoje. U “Kamovu” se razvija kreativnost i mašta, snalažljivost i odgovornost! Od debija na kazališnim daskama i sudjelovanja u produkcijama HNK Ivana pl. Zajca dijeli te samo dolazak na audiciju!

Audicija za dramski studio održat će se 24. rujna 2019. u 17 sati za učenike od 1. do 8. razreda osnovne škole, dok će se audicija za srednjoškolski uzrast održati u 19 sati, u prostoru Delte 5.

Audicija za baletno plesni studio održat će se 25. rujna u 18 sati u baletnoj dvorani HNK Ivan pl. Zajc (Strossmayerova 1).

I ne brini, naši sudci nisu strašni, a presuda znači tek početak tvoje kazališne priče!