OBLJETNIČKA AIDA U OPATIJI GOTOVO RASPRODANA

20. srpnja 2017.

Verdijeva „Aida” na Ljetnoj pozornici u Opatiji gotovo je rasprodana, ostalo je još svega 40-ak ulaznica, a prodano ih je više od 1600! Preostale ulaznice možete, ukoliko požurite, kupiti na blagajni HNK Ivana pl. Zajca danas do 16 sati, a na blagajni Festivala Opatija od 19:30 sati do početka predstave.

Verdijevu tragičnu operu o ljubavi i domoljublju večeras, 20. srpnja u 21 sat na opatijskoj Ljetnoj pozornici, pod dirigentskim vodstvom maestra Tibora Boganyija te u dramaturgiji i režiji Marina Blaževića, u dubokoj psihologiji likova, ljubavnih čežnji i unutarnjih previranja pjevaju solisti međunarodne karijere predvođenih primadonom Kristinom Kolar u naslovnoj ulozi, uz orkestar i zbor Opere i ansambl Baleta HNK Ivana pl. Zajca te članove Akademskog zbora Muzičke akademije u Puli. Očekuje vas obljetnički spektakl – bez cirkusa, slonova, konja – opera dramatičnih dueta i veličanstvenih zborskih dionica!

Tko se još nije domogao ulaznica za „Aidu”, ili vas možda zapravo ne zanima Verdijeva opera koja je nadmašila sva njegova dotadašnja djela, dođite na zatvaranje 14. Riječkih ljetnih noći uz Sudar Percussion i njihov koncert „Oxygene” sutra, u petak 21. srpnja u 21:30 na Trg Riječke rezolucije!

POKROVITELJ OPERE AIDA

mozartweb

PARTNER PROJEKTA

tepih centar