OD OVE SEZONE „ZAJC“ JOŠ GOSTOLJUBIVIJI!

26. rujna 2019.

Da riječki „Zajc“ uvijek nastoji osluškivati želje svoje publike, odavno nije novost. U nastojanjima da svojim posjetiteljima boravak u kazalištu učini još ugodnijim i sadržajnijim, da odlazak u kazalište uz duhovni i estetski doživljaj bude i pravi društveni događaj, riječki HNK čini još jedan korak više – postaje još gostoljubivijim.

Ta nova gostoljubivost znači, između ostalog, otvaranje vrata Kazališta pola sata prije početka svakoga programa. A to pak znači da više nema čekanja ispred kazališne zgrade ili u gužvi atrija. Umjesto stajanja na hladnoći ili vrućini, na vjetru ili kiši, posjetitelji će se već pola sata prije početka moći uputiti do svog mjesta u gledalištu i, uz zvuke posljednjih priprema za početak, međusobno družiti. A moći će se družiti i u kazališnom kafiću na 1. katu uz piće koje mogu popiti i na kazališnom balkonu za lijepa vremena ili u kazališnom foyeru kada vremenske prilike ne budu pogodne za čašicu razgovora na otvorenom.

Kada je riječ o kazališnim događanjima koja imaju pauzu, posjetitelji će moći, kao što je to običaj u mnogim vodećim kazalištima u svijetu, pola sata prije početka, na šanku kafića na 1. katu naručiti piće i mali zalogaj koje žele posluženo za vrijeme pauze. Naime, spremna narudžba će ih čekati na njihovo ime i prezime, na jednom od stolova u foyeru.

Dobro došli!