OŠ NIKOLA TESLA U ZAJCU!

29. studenoga 2018.

Obiteljski dan OŠ Nikola Tesla ove je godine bio “Kazališna čarolija”. Gledalište HNK Ivana pl. Zajca do posljednjeg su mjesta ispunili učenici, njihovi roditelji i ostali članovi obitelji te učiteljice i profesorice/profesori ove riječke osnovne škole koja je već petu godinu za redom svoj Obiteljski dan upriličila u riječkom HNK.

OŠ Nikola Tesla već dugi niz godina uspješno surađuje s našim kazalištem, broji najveći broj pretplatnika u pretplatama za mlade i jedina je škola kojoj Obiteljski dan znači zajednički dolazak u riječko kazalište.

Ravnatelj Talijanske drame i redatelj “Kazališne čarolije” Giulio Settimo u svom je govoru dobrodošlice zahvalio djeci što dolaze u kazalište, njihovim roditeljima koji ih potiču u tome i pridružuju im se, kao i učiteljima i profesorima škole, a ponajviše ravnateljici škole, gospođi Tatjani Bandera – Mrakovčić i knjižničarki, gospođi Anđelki Tutek, koje uspješno njeguju ovu sada već tradicionalnu suradnju.
A potom ih prepustio “Kazališnoj čaroliji”, za koju su potom imali samo riječi hvale: “Predivna priča”, “Ove ću godine Djedu Božićnjaku pisati da mi donese čarobni dirigentski štapić”, “Najviše mi se dopao snijeg u kazalištu”….

Foto & Video galerija