Macbeth

Počela first minute prodaja za ožujak

6. veljače 2024.

Ako požurite, od 5. do 20. veljače možete osigurati ulaznice po first minute cijeni za čak četiri atraktivna programa u ožujku. U tom razdoblju  možete doći do ulaznica s 20 posto popusta za izvedbe opernog western spektakla „Djevojka sa Zapada“ pod dirigentskim vodstvom maestra Valentina Egela i u režiji Giorgia Suriana koje su na programu 1., 2. i 4. ožujka.

Potom za hit predstavu „Slučaj vlastite pogibelji“ Kristiana Novaka u režiji Ivana Plazibata u koprodukciji riječkog HNK-a s HNK-om u Varaždinu 8. ožujka. 

Treći je naslov Shakespeareov „Macbeth“, bezvremenska priča o žudnji za moći i vlašću u režiji Eduarda Milera, a u first minute ponudi su četiri izvedbe predstave, 21., 22., 23. i 25 ožujka.

A „Kamikaze“ Emenuelea Aldrovandija u režiji Marca Lorenzija, redatelja hvaljenog i nagrađivanog „Enrica IV“, ansambla Talijanske drame, tri su puta u first minute ponudi, 27., 28. i 29. ožujka.

Na vama je da odaberete naslove i termine i uputite se do blagajne Kazališta ili kupite ulaznice online uz promokod OZUJAK20. Ne zaboravite, do 20. ožujka!