POČEO UPIS KAZALIŠNE PRETPLATE!

5. rujna 2016.

Upis pretplatnika za kazališnu sezonu 2016/2017. koja će se odvijati pod sloganom Međunarodno narodno kazalište, počeo je na blagajni HNK Ivana pl. Zajca  (Verdijeva 5a, Rijeka; tel. 051.337.114, blagajna@hnk-zajc.hr) u ponedjeljak, 5. rujna 2016!

Prema već ustaljenom ritmu, upisi dosadašnjih odnosno prošlosezonskih  pretplatnika trajat će do 14. rujna, a upisi novih pretplatnika vršit će se od 15. rujna do uključno 28. rujna.

Blagajna Kazališta otvorena je radnim danom od 9 do 19 sati, a subotom od 9 do 13 sati.

Uz tradicionalne pretplatničke cikluse za građanstvo koji ove sezone nose imena umjetnika i predstava značajnih za povijest riječkog kazališta, osmišljeni su i novi pretplatnički ciklusi: osim što se prvi put nude dvije koncertne pretplate, novi pretplatnički ciklusi su i „Komedije u Zajcu“ te „Off, off off, off off off“. Istodobno se na blagajni „Zajca“ primaju i predbilježbe za dva ciklusa koji uključuju po dva programa izvan Rijeke: novi „Gala koncertni ciklus“ čiji će pretplatnici, osim u riječkom HNK, pohoditi glazbena događanja u KD Vatroslava Lisinskog u Zagrebu te Cankarjevu domu u Ljubljani, te „Piranski zaljev“ osmišljen i s velikim uspjehom prvi put realiziran prošle kazališne sezone, a zahvaljujući kojem će pretplatnici i ove sezone moći pogledati dvije predstave u kultnom Slovenskom mladinskom gledališču u Ljubljani.

Osim stalnog mjesta u gledalištu prema vlastitom izboru, pretplata osigurava popuste od 10 do 50% uz mogućnost plaćanja gotovinom (uz 5% popusta) te karticama. Kupovinom dvije i više različitih pretplata ostvaruje se dodatna pogodnost/popust +20%, a svi pretplatnici uživaju popust od 20 % na redovne cijene ulaznica u produkciji riječkog HNK (osim premijernih izvedbi, novogodišnjih koncerata i gostovanja).

Upis studentske pretplate počinje 28. rujna i potrajat će do 20. listopada.