Ponesite svoje pametne telefone i dođite na “Decameron.hr”

5. svibnja 2023.

Predstava „Decameron.hr“ na našem je programu u ponedjeljak 15. i u utorak 16. svibnja. Uprizorenje Boccacciovog klasika u režiji i adaptaciji višestruko nagrađivanoga redatelja Luciana Delprata, u kojem vi sami odlučujete što ćete gledati. Kako? Putem svojih pametnih telefona!

Predstava „Decameron.hr“ sastoji se od niza priča, a Boccaccio (Aleksandar Cvjetković) na početku će izvedbe predstaviti one koji će „braniti“ svoje priče u glumačkim borbama. Vi ćete pomoću QR kodova glasati za priču koja vas je najviše zainteresirala. Svaka je izvedba zbog toga drugačija, a među publikom ima i onih koji žele ponovno doći na „Dacameron.hr“ kako bi doživjeli glumačke igre koje još nisu vidjeli. Jeste li i vi među njima?

„Kratke scenske priče/igre koje čine predstavu gotovo otkrivaju tren u kojem čovjek kroz provodni kanal okrepljujućeg humora spoznaje da je uronjen u egzistencijalnu zdjelu svijeta u onim bliskostima, niskostima, visinama i nizinama života, a kazalište koje ne gubi nadahnuće i pamti i uprizoruje prošla nadahnuća (predrenesansnog i uvijek aktualnog Boccaccia) – živo je kazalište i kazalište je života!“ istakla je Marijana Trinajstić za Kazalište.hr.

Dođite na “Decameron.hr” bez obzira jeste li ga već pogledali i ne zaboravite ponijeti svoje pametne telefone!

Foto & Video galerija

Partner mediatico / Medijski pokrovitelj