Poseban rastanak, posebna ponuda: kupite jednu ulaznicu za „Rastanke“, drugu dobivate gratis!

6. srpnja 2023.

Niz ovosezonskih transformacija zaključujemo predstavom „Rastanci“ 8. srpnja za koju smo vam pripremili poseban poklon. Uz kupnju jedne ulaznice za zadnju predstavu sezone, drugu dobivate gratis! Posebna 1+1 ponuda vrijedi isključivo na blagajni Kazališta.

Dvojite li još uvijek oko odlaska na rastanak, kako od kazališne sezone, tako i od romantične drame Mani Gotovac, podsjećamo vas na dojmove publike s premijere:

„Prekrasna romantična drama, glumci su predivni. Poetično. Životno. Dirljivo. Snažno dojmljivo, kao i Mani, jako se osjeća njezina energija koju smo toliko voljeli kao publika“,

„Prekrasno! Odlično! Oduševljeni smo glumcima, svi su toliko dobri, zadivljena sam svakim od tih likova i načinom kako su ih donijeli na scenu… A priča… uf, pogađa u dušu, kažem vam suznih očiju i razvučenog osmijeha. Zaista stvarno svaka čast svima. I za kostimografiju, i scenografiju, sve…“,

„Mnogo, mnogo prizora, neobično za kazalište, ali potpuno smisleno i potrebno, razigrano, prolaze godine, od mladosti do starosti, a njihova ogromna ljubav unatoč svemu – ostaje jednako puna strasti i neočekivanih situacija. Užitak je bio vidjeti toliko glumaca na sceni, prisjetiti se toliko kulturnjaka, umjetnika, pratiti te intelektualne razgovore, pa te ljubavne dijaloge, uz duhovitosti, uz odličnu glazbu. Predstava je sjajna. U meni je probudila brojne emocije i brojna sjećanja. Iz izvrsnog ansambla izdvojio bih svakako Tanju Smoje koja je briljirala“.

Vidimo se? Vidimo se!