POSEBNA ATMOSFERA NA PREMIJERI „MALOGA PRINCA“: „ODLAZIMO KUĆI PUNIH SRCA“

4. prosinca 2019.

Riječki „Mali princ” dočekao je i ispratio publiku najpoznatijim citatom: „Čovjek dobro vidi samo srcem. Ono što je važno očima je nevidljivo” i upitao: „Što je vama važno?”. Gledalištem, ispunjenim do zadnjeg mjesta, u posebnoj atmosferi, odjekivali su odgovori – raspoznavali su se i dječji glasići i odgovori odraslih.

Pod jednako snažnim dojmom bili su svi, bez obzira na godine. Putovanje s Malim princom komentirali su odrasli: „Prekrasno. Rasplakala sam se na kraju. Osim što je zadržano ono što osjetimo kada čitamo tu genijalnu knjigu, ova ekipa dala je još nešto univerzalno važno, jednu dimenziju, a sada mi je teško to i imenovati, pod snažnim sam dojmom”, „’Mali princ’ mi je najdraža knjiga, čitala sam je u različitim životnim razdobljima. Predstava je prepuna emocija, predivno mi je bilo. Svima je preporučam”, „Prekrasno, predstava je zaista za sve generacije. Po atmosferi u gledalištu moglo se osjetiti da su djeca uživala, a mi odrasli odlazimo kući punih srca”, „Mali glumci su pravi mali profesionalci. A predstava je stvarno prekrasna, baš kao i knjiga. Čitala sam je ne znam ni sama koliko puta u životu i svaki put otkrila nešto novo i vidjela nešto drugo”.

A upitana o dojmu nakon predstave, djeca su rekla: „Baš je bilo fora! Kamovci su super glumci!”, „Bilo je super. Došla sam podržati prijateljicu koja je jedna od Zemaljskih ruža i bila je odlična!”, „Jako mi se svidjelo! Pogotovo kad je Lisica preskakala preko balkona i došla u moju ložu!”, „Predstava je super, svi likovi su odlični, a najbolji mi je Mali princ”.

 

Foto & Video galerija