ADVENT U “ZAJČIĆU”

Sudjeluje:
Riječko kazalište mladih “Kamov”

Adventsko doba u “Zajcu” uvijek je posebno čarobno, a uz naslove koji su tradicionalno na programu u predblagdanske dane, ovoga prosinca pripremili smo i poseban program za one koji se najviše raduju božićnoj čaroliji, za najmlađe.

Tako će tijekom dva subotnja prijepodneva, 10. i 17. prosinca 2022. od 11 sati, mališani moći otkrivati kazališne čarolije Galerije “Zajc” uz stručno vodstvo. Moći će isprobati kazališne krune i šešire ili pak sjesti na prijestolje usred Šume Striborove, i još puno toga što je moguće jedino u kazalištu koje je samo po sebi čarolija i igra.

Potom će moći uživati u nastupu polaznica i polaznika dramskog i baletno-plesnog studija Riječkoga kazališta mladih “Kamov”. U subotu 10. prosinca izvest će za njih šarmantni “Valcer cvijeća” iz blagdanskoga baletnog klasika “Orašar”, a 17. prosinca odabrane dijelove predstave za djecu “Dvije tisuće četiristo sedamdeset sekundi”, ozbiljno neozbiljne ili neozbiljno ozbiljne priče o kazalištu i njegovim posebnostima.

 

Foto & Video galerija

Sponzor Adventa u “Zajčiću”

 

Zahvaljujemo brendu “Moje Malo Zlato” na donacijama svojih proizvoda štićenicama i štićenicima Dječjega doma “Ivana Brlić Mažuranić”