ČETIRI TENORA
koncert

Solisti:
Đani Stipaničev / Marko Škugor / Marko Pecotić Peco / Vladimir Garić

Nakon koncerta Klapa u Lisinskom u travnju 2016, na kojem su prvi put zajedno nastupila četiri tenora, i općeg oduševljenja publike, tenori su održali i samostalni koncert na platou Gradec u Zagrebu. Interes za tenorima iz dana u dan raste te nakon Zagreba slijedi koncert i u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci u organizaciji Radio Soundset Trsata.

Tko su četiri tenora:

  • Ljubiteljima dalmatinske glazbe ne treba dodatno predstavljati Đanija Stipaničeva koji nas svaki put iznova oduševljava svojim emotivnim izvedbama.
  • Marka Škugora publika je prvi put upoznala 2013. kada je kao član Klape s mora Hrvatsku predstavljao na Eurosongu, nakon čega je krenuo u solo karijeru i nedavno izdao svoj prvi album „Dalmatinska vilo˝.
  • Marko Pecotić Peco član je splitske klape Iskon, ali je poznat i po solističkoj karijeri, posebno po uvodnoj špici popularne serije „Larin izbor˝ za koju je otpjevao pjesmu „Samo ljubav ostaje˝.
  • Prvi tenor splitske klape „Cambi” Vladimir Garić već neko vrijeme polako i nenametljivo gradi karijeru i u operi. Za sada je vanjski suradnik zbora Opere HNK Split, a kao solist nastupa u „Nikoli Šubiću Zrinjskom”.