PRETPLATE (KAO) STVORENE ZA VAS!

24. rujna 2018.

U našem kazalištu slušamo vas, publiku, i vaše prijedloge kako pretplatničke cikluse učiniti još boljima. Jeste li znali da:

Ciklus Gostovanja u Zajcu dovodi hit do hita: predstave koje nose brojne nagrade Hrvatskog glumišta, klasični balet, komediju, dramu, europsko kazalište…

Glazbeni vrhunci s Villeom i Yordanom predstavljaju opere i koncerte pod ravnanjem novog šefa dirigenta Orkestra riječke Opere, karizmatičnog Yordana Kamdzhalova, kao i omiljenog riječkog Finca, Villea Matvejeffa.
Nemate kome navečer ostaviti djecu ili unuke? Obitelj u Zajcu ponovno je prilika da provedete obiteljsku večer za pamćenje u kazalištu.

Ciklus dramskih premijera i gostovanja HNK + HNK uključuje i dva gostovanja zagrebačkog HNK, a zbog sjajnih kritika “Michelangela” produžujemo rok za ovu pretplatu još sedam dana te vas pozivamo da “Michelangela” pogledate na nekoj od repriza 1., 2. ili 3.10!

Pretplatite se na cikluse i predstave po svom izboru, platite ulaznice i do upola manje i osigurajte mjesto na predstavama i koncertima od kojih će mnogi zasigurno biti rasprodani!