PRETPLATITE SE NA „TRANSFORMACIJE“!

30. kolovoza 2022.

Draga publiko,

jako smo uzbuđeni zbog skorašnjeg početka nove kazališne sezone 2022./2023. pod motom „Transformacije“. U „Zajcu“ vas očekuje čak 16 premijernih naslova, impresivni koncerti i popularne reprize. A za sve ljubiteljice i ljubitelje Kazališta i ove smo sezone pripremili program pretplata s nizom pogodnosti.

Zašto se isplati biti kazališna pretplatnica ili pretplatnik? Navedimo samo nekoliko razloga. Pretplatom osiguravate mjesto u gledalištu prema vlastitom odabiru, a osim uključenih popusta od 10 % do 50 %, izbjegavate i naknadno povećanje cijena. Kupnjom više pretplata ostvarujete još veći popust. A tu je i mogućnost kupnje ulaznica uz popust i u slobodnoj prodaji.

Naravno, nije lako odabrati pretplatnički ciklus koji bi vam najviše odgovarao. Najviše uživate u gledanju dramskih izvedbi? Onda će vas vjerojatno zainteresirati Dramska premijerna pretplata koja donosi premijere Hrvatske i Talijanske drame. Govornica ste ili govornik talijanskoga jezika? Odaberite pretplatu Abbonamento adulti te gledajte dramske i operne naslove na talijanskome jeziku. Volite predstave uz glazbu? S iskaznicom Glazbene premijerne pretplate gledat ćete premijerne izvedbe opera i baleta. A ako ste obožavateljica ili obožavatelj simfonijskih koncerata, onda je slušanje koncerata u izvedbi našega Riječkog simfonijskog orkestra u Koncertnoj pretplati vaš najbolji izbor. Dakako, većinom je naše slobodno vrijeme uvjetovano nizom okolnosti, stoga pretplatnički ciklus možete odabrati i ovisno o svom tjednom rasporedu. Primjerice, možete izabrati jednu od tzv. građanskih pretplata koje uključuju naslove svih umjetničkih ansambala. Kao pretplatnica ili pretplatnik Građanske pretplate 1 predstave ćete gledati ponedjeljkom, utorkom i srijedom, a Građanske pretplate 2 srijedom, četvrtkom i petkom. Ne stižete u Kazalište tijekom radnoga tjedna? Onda će vam svakako više odgovarati Vikend pretplata petkom i subotom ili Popularna pretplata subotom. Našim dragim studenticama i studentima preporučujemo Studentsku pretplatu i užitak u raznovrsnim naslovima uz popust čak od 50 %. A imamo i ponudu pretplata za djecu i mlade – Matineje u Zajcu, Zajc 1 i 2 te Zajc 3 i 4.

Zanima vas nešto posve novo? Predlažemo vam pretplatu K-HNK koja je nastala kao rezultat Konzorcija hrvatskih nacionalnih kazališta – sustava razmjene, gostovanja i koprodukcija nacionalnih kuća. U pretplati su najistaknutije predstave iz produkcije hrvatskih nacionalnih kazališta, zagrebačkog, splitskog, osječkog i varaždinskog.

Upisi pretplata kreću već u četvrtak 1. rujna 2022. za prošlosezonske pretplatnice i pretplatnike, a od 13. rujna za nove pretplatnice i pretplatnike. Studentice i studenti svoje će pretplate upisivati u listopadu 2022., a tijekom rujna i listopada moći će se pretplatiti svi zainteresirani za programe za djecu i mlade. Detaljnije informacije možete pronaći na našoj mrežnoj stranici, kao i na blagajni Kazališta te u Uredu prodaje, gdje će vam uvijek rado dati informaciju i savjet .

Radno je vrijeme blagajne od 1. do 30. rujna 2022.: pon-pet 9-19 sati, sub 9-13 sati i sat vremena prije početka predstava, a od 1. listopada 2022.: pon-pet 8-14 sati, sub 9-13 sati i sat vremena prije početka predstava.

Pretplatite se u novu kazališnu sezonu i uživajte u programu „Transformacija“ uz popuste i brojne druge pogodnosti!

 
Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra

Partner mediatico / Medijski pokrovitelj