PRETPREMIJERNA PUBLIKA PREPORUČA VAM “ČELIČNE MAGNOLIJE”!

7. svibnja 2021.

Obožavali ste slavni američki film “Čelične magnolije” koji je obilježio devedesete godine? Ako jeste, a i ako niste, sudeći barem prema reakcijama riječke pretpremijerne publike, obožavat ćete “Čelične magnolije” Hrvatske drame. I Rijeka sada ima svojih šest “magnolija” različitih po svemu osim po snazi koju skrivaju ispod svoje prividne krhkosti i podršci koju pružaju jedna drugoj. Priče iz frizerskog salona u režiji Renate Carole Gatice toliko su dojmile večerašnju publiku da su gromoglasnim i dugotrajnim pljeskom ekipu nekoliko puta vraćali na scenu.

Zanimljivo, “ženskom” su melodramom večeras i muškarci u publici bili oduševljeni jednako kao i žene. Evo što su nam naše gledateljice i gledatelji rekli nakon predstave:

“Predstava je za preporučiti! Dolazim i sljedeće subote!”;

“Super je! Toliko smo aplaudirali. Pravo osvježenje. Oduševila me je Leonora jer sam ju prije gledao u mjuziklu, a ovo je prava dramska uloga”;

“Konačno nešto radosno i smiješno, ali i dirljivo i tužno do suza. Istinske svakodnevne priče koje su me oduševile. Po struci sam frizerka i često ih slušam. Sve je, vjerujte mi, pogođeno, i razgovori i emocije”;

“Fenomenalno, frizerajski. Glumice su božanstvene, sjajno su donijele dijaloge”;

“Rasplakalo me je, odlične su!”.

Kada vam publika s ovoliko iskrenog oduševljenja preporuča predstavu, morate im vjerovati. Nakon sutrašnje premijere, “Čelične magnolije” možete pogledati 10., 11.,15., 17. i 18. te 27., 28. i 29. svibnja.

Foto & Video galerija

PRODUKCIJA U SURADNJI S CONCORD THEATRICALS Ltd. U IME SAMUEL FRENCH Ltd. www.concordtheatricals.co.uk