PRIJENOS UŽIVO S MEĐUNARODNOGA NATJECANJA “ZINKA MILANOV”!

12. srpnja 2022.

Vijest koja će razveseliti mnoge koji to priželjkuju diljem svijeta – „Zinka Milanov” prenosi se uživo!

U Rijeci je upravo u tijeku Međunarodno natjecanje mladih pjevačica i pjevača „Zinka Milanov”, a njihove nastupe moći će sada pratiti i svi njihovi navijači koji ne mogu biti u „Zajcu” na polufinalu 12. srpnja i na finalu, na gala koncertu 14. srpnja! Poveznica.

Svi koji možete, svakako dođite u četvrtak 14. srpnja u 19 sati u riječko kazalište na uzbudljivo gala finale uz vrhunske mlade solistice i soliste koji će izvesti po dvije poznate arije svoga faha uz Riječki simfonijski orkestar pod ravnanjem maestra Simona Krečiča. O najboljoj ili najboljem, odlučivat će, osim međunarodnog žirija, i publika koja bude prisutna te večeri!

Članice i članove žirija ovogodišnjeg natjecanja čini jedanaest uglednih opernih umjetnica i umjetnika, ravnateljica i ravnatelja opernih kuća te agenata i agentica iz svijeta opere koji će nakon nastupa finalista odlučiti tko će biti dobitnici vrijednih nagrada.

Kazalište je puno pjesme i mladih, pjevaju riječke ulice i balkoni riječkih zgrada gdje mladi iz brojnih zemalja svijeta uvježbavaju svoje nastupe, a svi su upravo ovdje okupljeni u čast naše najpoznatije operne pjevačice 20. stoljeća, dugogodišnje primadone njujorškog Metropolitana, naše Zinke Kunc Milanov.

Generalni pokrovitelj Riječkoga simfonijskog orkestra
Pokrovitelj projekta “Zinka Milanov”
Sufinancijer projekta “Zinka Milanov”
Sufinancijer projekta “Zinka Milanov”
Sufinancijer projekta “Zinka Milanov”
Partner mediatico / Medijski pokrovitelj
Medijski pokrovitelj